Termeni si conditii de plata online

1. Termeni şi condiţii de rezervare

  1.1 Prezentul acord nu reprezintă un contract de prestări servicii de închiriere auto. Serviciile de închiriere (”Serviciile de închiriere”) vor fi furnizate în cadrul unui contract de inchiriere separat, ce va fi încheiat cu un membru al sistemului de închirieri auto Avis care furnizează vehiculele („Furnizorul local”) şi vi se va solicita să încheiaţi un astfel de contract dacă nu sunteţi deja membru Avis Preferred la momentul alegerii vehiculului. De asemenea, vi se vor aplica şi condiţiile standard Avis, cu privire la capacitatea de a conduce.

  1.2 Pentru rezervările cu plata pe internet, încheiaţi prezentul contract cu Avis Finance Company Ltd ("AFC") (a se vedea Termenii şi Condiţiile pentru Plata pe internet, prezentate mai jos).

2. Termeni şi condiţii pentru plata pe Internet
  2.1 Apăsând butonul ”Accept”, în procesul de rezervare pe care îl iniţiaţi, sunteţi supus doar termenilor şi condiţiilor acestui acord cu AFC. Încheind acest acord, sunteţi de acord să achiziţionaţi de la AFC un voucher cu valoare nominală ("voucher"), pentru suma tarifată de AFC. AFC va emite acest voucher, îl va trimite către dumneavoastră pe e-mail şi va rezerva Serviciile de închiriere. Puteţi valorifica voucherul pentru Serviciile de închiriere la Furnizorul local de unde vă ridicaţi vehiculul, la prezentarea voucherului.

  2.2 Trebuie sa achitati integral contravaloarea voucherului(conform cotatiei) la momentul rezervarii pe site ceea ce va da dreptul sa valorificati voucherul pentru servicii de inchiriere. Sumele vor fi incasate de pe cardul dumneavoastră de credit, de cheltuieli sau de debit, în momentul rezervării. Voucherul nu va fi emis până în momentul în care se efectuează plata completă. Încheind acest acord, autorizaţi AFC în mod expres să debiteze de pe cardul dumneavoastră de credit, de cheltuieli sau de debit suma indicată pe voucherul dumneavoastră şi costurile suplimentare (dacă există), specificate în acest acord.

  2.3 Voucherul pe care l-aţi achiziţionat poate fi valorificat pentru serviciul de închiriere, care include taxa TVA a vehiculului ales pentru datele rezervate, împreună cu articolele menţionate în momentul rezervării ca fiind incluse în preţ, la preţurile comunicate, stabilite de noi. Puteţi vizualiza aceste articole, urmând link-ul „Cotaţia dumneavoastră include”, de pe pagina „Cotaţie”.

  2.4 Toate celelalte echipamente şi servicii opţionale (ex. echipamente speciale, şoferi suplimentari, asigurări opţionale, combustibil, zile suplimentare) vor presupune costuri suplimentare, pe care trebuie să le achitaţi direct la Furnizorul local când ridicaţi vehiculul sau când îl returnaţi. Dacă aveţi sub 25 de ani, pot fi aplicate costuri suplimentare de către Furnizorul local, la momentul ridicării vehiculului.

  2.5 Dacă vă anulaţi rezervarea in aceeasi zi in care a fost creata, nu se va aplica nicio taxa de anulare.

  2.6 Dacă anulati rezervarea cu mai mult de 3 zile inainte de data inchirierii, se va aplica o TAXA DE ANULARE e in valoare de 50 EUR.

  Pentru autoturismele din flota Prestige, taxa de anulare se va dubla.

  2.7 Daca anulati rezervarea cu mai putin de 3 zile inainte de data inchirierii, SE VA INCASA contravaloarea estimata a 3 zile de inchiriere.

  In cazul in care masina a fost rezervata pentru mai putin de 3 zile, NU SE VA FACE NICIO RESTITUIRE.

  2.8 Daca masina nu va fi preluata si rezervarea nu a fost anulata, suma achitata pentru rezervare NU SE VA RESTITUI. .

  2.9 Pentru a vi se returna suma achitată pentru voucher (când e cazul), trebuie să transmiteţi o solicitare pentru returnarea sumei la următoarea adresă de email:

  customerservice@avis.ro3. Modificarea rezervărilor
  3.1 În condiţiile disponibilităţii şi ale restricţiilor menţionate în clauza 3.2 de mai jos, puteţi modifica rezervarea dumneavoastră cu minim 24 de ore înainte de ridicarea vehiculului, pe pagina web, sau oricând înainte de ridicarea vehiculului, sunând la Centrul Avis de relaţii cu clienţii, la numărul 0040 21 2104344. Conform condiţiilor de mai jos, puteţi utiliza voucherul ca metodă de plată pentru aceste servicii alternative.

  3.2 Modificările rezervării dumneavoastră sunt supuse următoarelor restricţii:

  a) Dacă modificaţi o rezervare, iar costurile serviciilor de închiriere sunt mai mari decât valoarea nominală a voucherului dumneavoastră, vi se va solicita diferenţa, la tarifele curente Avis valabile la data respectiva iar suma suplimentară se va achita în momentul modificării.

  b) În situaţia în care costurile rezervării modificate sunt mai mici decât valoarea nominală a voucherului, NU SE VA EFECTUA NICIO RAMBURSARE.4. Informaţii generale
  4.1 Nicio menţiune a acestor “Termeni şi condiţii” nu limitează drepturile dumneavoastră legale cu privire la returnarea sumelor.

  4.2 AFC sau Furnizorul local, după caz, va fi responsabil pentru pierderile suferite de dumneavoastră în situaţia în care AFC sau Furnizorul local încalcă prevederile acestui acord, prin pierderi înţelegându-se consecinţa previzibilă a încălcării acordului, în circumstanţele cazului. Pierderile vor fi previzibile dacă acestea sunt avute în vedere de catre AFC sau de catre Furnizorului Local si dumneavoastra in momentul in care se efectueaza rezervarea. AFC sau Furnizorul local nu este responsabil pentru pierderile indirecte care apar ca efect secundar al pierderii sau al prejudiciului principal şi care nu sunt previzibile de AFC sau Furnizorul local şi de dumneavoastră (cum ar fi pierderea profitului sau pierderea şansei).Top Top© 2000-2018 Avis Budget EMEA Ltd.